Ons verhaal

Samen met innovatieve software en een professional

Na mijn universitaire studie Economie heb ik mezelf op meerdere gebieden ontwikkeld, zakelijk als ook persoonlijk! Ik heb twee sabbaticals van een jaar mee mogen maken en hierin verschillend betaald werk en vrijwilligerswerk gedaan in mooie landen op deze wereld. Ik ben erg geïnteresseerd in hoe mensen waar dan ook ter wereld hun leven vorm geven en hun doelstellingen nastreven. Ook in mijn werkende leven heeft de mens een centrale rol gespeeld, samen met finance en sales/business development.

Driehoek van mens, finance en sales

Mijn professionele pad heeft me op verschillende plekken en posities gebracht: Business Development manager en Sales manager van een ICT product in de transportwereld, Interim manager bij contact centers, Business Controller in de kinderopvang en Business consultant bij een bureau met interim financial professionals. Alles in de driehoek van mens, finance en sales.

Samen ondernemen

Met deze achtergrond had ik nooit verwacht dat ik ooit administratie en belastingen zou gaan verzorgen. Met de formule van OAMKB is dit echter wat precies bij mij past! Mijn affiniteit met ICT en financiële kennis helpt me de administraties van ondernemers maximaal te automatiseren en samen met mijn collega’s sta ik in voor een optimale administratie van mijn klanten. En dan wordt het leuk: mijn kennis inzetten om ondernemers te helpen hun doelstellingen te bereiken, zakelijk en persoonlijk. Samen ondernemen, waar het begint met de analyse van jouw administratie. Ik vind het geweldig om betrokken te zijn bij meerdere ondernemingen en beschouw het ook als een privilege om dit te mogen doen. Mijn doel is het dat jij plezier beleeft aan je onderneming. Te beginnen met een kopje koffie!

Testimonials

 

Maarten Droog
Zelfstandig Meubelmaker en administrateur
"Ik heb Honoré Schreurs leren kennen als een professional met kennis van zaken en een pragmatische en doelgerichte aanpak. Ook voor een advies of coaching gesprek kun je bij hem terecht, zowel zakelijk of persoonlijk. Honoré biedt een luisterend oor en denkt met je mee als ondernemer. Met zijn realistische en verfrissende blik op de (financiële) wereld, brengt hij complexe zaken terug tot de kern, van waaruit je weer verder kunt met ondernemen. Wel zo prettig"

 

Pepijn Djelan
Regiodirecteur bij Kinderopvang Humanitas
"Honoré weet met zijn enthousiasme mensen te inspireren en te motiveren. Hij is een prettige sparringpartner en heeft onze dienstverlening nog efficiënter gemaakt"

 

Roel van Dalen
Finance & control AM FICO
"De aanpak en uitstraling van Honoré maakt hem een zeer aantrekkelijke en duurzame zakenpartner: professioneel, betrouwbaar, respectvol, begripvol, uitnodigend, standvastig en doortastend. Ik ervaar hem als heel prettig en beveel hem daarom van harte aan."

 

Dominique Trouche
destijds COO van Teleroute/Wolters Kluwer Transport services
"Honoré used his skills and positive mindset to help Teleroute/Wolters Kluwer Transport Services to expand their business in Central/Eastern Europe". He helped build an organisation and created the processes which resulted in a succesful growth in six countries in a short period of time"