Crowdfunding werkt het beste via OAMKB

Ben jij die ondernemer die zich stort in een compleet nieuw avontuur, start je met een bedrijf in een nieuwe sector, of heb jij dat “eureka moment” waarmee je de wereld voorgoed zal veranderen? Dan moet je snel handelen, je hebt geen moment te verliezen. Er zijn diverse methodes om aan geld te komen voor jouw idee, heb je al eens overwogen om een crowdfunding in Amersfoort op te starten? Met deze methode van financiering kun je sneller aan de slag dan een lening aanvragen bij de bank om de hoek. Op zich is er niets nieuws aan investeringen uit verschillende bronnen, toch zijn er mogelijkheden met crowdfunding waarmee je bedrijven, producten en diensten in het leven kunt roepen die op andere wijze onmogelijk zijn. Er zijn voldoende standaard business modellen waarvoor je terecht kunt bij de bank, maar wanneer jij iemand bent die graag “outside the box” denkt en handelt, is crowdfunding in Amersfoort wellicht een meer geschikte methode. Honoré Schreurs is een financieel professional die behoort tot het landelijke OAMKB netwerk waarin lokale accountants, fiscalisten en juristen met elkaar samenwerken. Je kunt hier ook terecht voor verschillende soorten financiële dienstverlening, evenals helder advies over het aantrekken van nieuw kapitaal. Je hebt hierbij de vrije keuze in de vorm van de samenwerking. We kunnen je ondersteunen bij de lastige zaken, het is ook mogelijk om intensief samen te werken gedurende de complete campagne. Houd er rekening mee dat crowdfunding in Amersfoort een lage kans van slagen heeft, zorg dat je goed beslagen ten ijs komt!

Wil je vandaag nog aan de slag met crowdfunding in Amersfoort? Maak dan een afspraak met Honoré Schreurs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom kiezen voor crowdfunding?

Het doel van crowdfunding in Amersfoort is om snel beschikking te hebben over voldoende financiële middelen om jouw product, dienst of start-up te realiseren. Daarbij maakt het niet uit wie investeert in jouw project, een bedrijf of particulier. Er zijn nog drie andere belangrijke redenen naast geld om te kiezen voor een dergelijk traject:

Bij Honoré Schreurs kun je rekenen op een no-nonsense aanpak met eerlijk advies over crowdfunding in Amersfoort. Weet waar je aan toe bent, neem vandaag nog contact op.

Het doel van crowdfunding in Amersfoort

Als ondernemer ken je zowel succesverhalen als de horror stories van de bekende crowdfunding sites zoals Kickstarter, Indiegogo en de Nederlandse Geldvoorelkaar.nl. Deze diensten hebben producten mogelijk gemaakt die langs de traditionele wegen niet zouden bestaan. Zo was er ooit een Virtual Reality bril die is uitgegroeid tot een miljarden industrie, ook zijn er micro brewing biermerken gestart via geld uit de crowd. Dat neemt niet weg dat er meer campagnes een zachte dood sterven dan er uiteindelijk succesvol zijn. Je hebt meer nodig dan een goed idee op een bierviltje om de eindstreep te halen, een doordacht plan zal jouw kansen aanzienlijk vergroten. Daarom heeft OAMKB enkele pakketten ontwikkeld, van ondersteuning waar dat nodig is, tot aan zeer intensieve begeleiding van concept tot eindresultaat. Wij zetten ons in voor een nieuw succesverhaal met crowdfunding in Amersfoort, zet de champagne maar vast klaar!

Wat is jouw briljante idee? Leg het voor aan Honoré Schreurs, jouw lokale financieel professional.