Bedrijfsadvies


Complexe vraagstukken beantwoorden: dat is wat we doen

Als succesvol ondernemer heb je een zesde zintuig voor risico’s die op je pad kunnen komen, en je maakt keuzes op het juiste moment. Er kunnen onverwachte zaken op je pad komen, denk aan een plotseling groei van het bedrijf. Dit lijkt positief, toch kunnen snelle veranderingen risico’s met zich meebrengen die je vooraf had kunnen voorzien. Door af en toe pas op de plaats te maken kun je sneller groeien zonder hobbels op je pad. Heb jij nagedacht over de juiste basis om het bedrijf op te bouwen? Welke zaken moet je regelen wanneer je een ander bedrijf kunt overnemen, en hoe regel je alle zaken voor jouw werknemers, nu en in de toekomst? Een lokale bedrijfsadviseur in Amersfoort zal je advies geven bij dit soort uitdagingen, Honoré Schreurs is de financieel professional die binnen het landelijke OAMKB netwerk de belangen voor ondernemers binnen het MKB in regio Amersfoort behartigt. Een moderne blik op de financiële administratie wordt gecombineerd met een lokale aanwezigheid. Als bedrijfsadviseur in Amersfoort kun je rekenen op zakelijke dienstverlening en de persoonlijke aanpak van Honoré Schreurs.
 
Is jouw fiscale administratie op de toekomst voorbereid? Laat je vrijblijvend adviseren door de financieel professionals van OAMKB en maak direct een afspraak.

Ondernemen met totaaloverzicht

Er komt een periode dat jouw organisatie in een groeistuip terecht komt. Goed nieuws, toch moet je verder kijken dan vandaag en nu al rekening houden met morgen en verder. Is het bedrijf voorbereid op een snelle groei, kun je meeschalen op basis van bedrijfsprocessen zoals die nu operationeel zijn? Gelukkig kun je veel zaken al regelen voordat ze ten tonele verschijnen. Wanneer je op een proactieve wijze kunt ondernemen zul je sterker staan, en niet ten onder gaan aan je eigen succes. De boekhouding is slechts een deel van diensten die jouw bedrijfsadviseur in Amersfoort voor je kan uitvoeren, denk ook aan:
 
  • Kijk kritisch naar jouw promotie en marketing strategie en bepaal of elke euro op de meest effectieve wijze wordt gespendeerd.
  • Wanneer je nieuw kapitaal wilt aantrekken zijn er meer wegen dan een lening bij de bank, wellicht is een crowdfunding traject interessant voor jouw organisatie.
  • Laat jouw afnemers en leveranciers ook doorlichten op betrouwbaarheid zodat je mogelijke conflicten vooraf kunt voorzien of voorkomen.
  • Door jouw organisatie volledig in focus te brengen kun je snel schakelen in het geval van een bedrijfsovername of fusie.
Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer zaken waarvoor je bij Honoré Schreurs, bedrijfsadviseur in Amersfoort, terecht kunt. Informeer vandaag nog naar de tarieven en dienstverlening.

Bedrijfsadviseur in Amersfoort met een personal touch

Elke onderneming is uniek, ook die van jou. Een fabrikant van papieren vliegtuigjes is niet te vergelijken met een grote vliegtuigbouwer. Daarom gaat Honoré Schreurs altijd uit van de unieke kenmerken die jouw onderneming bijzonder maken. De boekhouding vormt daarbij de basis, daarnaast kun je ook bij hem terecht voor uiteenlopende administratieve taken, als sparringpartner en voor juridisch advies. Daarbij wordt er niet gewerkt met een uurtje-factuurtje mentaliteit, je kunt Honoré ook buiten de standaard kantooruren bereiken. Dat werkt wel zo prettig.
 
Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Honoré Schreurs in voor informatie op maat.
 
 
 

 

 

Nu meer weten!